0889 284 796

0888 969 557

marbom@abv.bg

Визия

Приоритети в дейността на Марбо Консулт ООД са с индивидуалното отношение към всеки клиент, експертните консултации при пълна конфиденциалност, коректност и професионализъм.

Основна цел на компанията е да подобрява постоянно качеството на предоставяните услуги като предлага по-добри цени, оптимизирани процеси и експртен анализ на информацията.

История

От създаването си през 2001 година до днес Марбо Консулт ООД работи активно в областта на счетоводното и юридическо обслужване.

Екип

Екипът на Марбо Консулт ООД притежава богат теоретичен и практически опит като счетоводители, юристи и консултанти в областта на счетоводното, данъчното, търговското, трудовото и осигурителното законодателство. Ежедневна част от работата е ефективно информиране за всички промени, новости, свързани със счетоводното и данъчно законодателство, нормативната регламентация на труда и работната заплата у нас и извън страната и др.

Защо да изберете Марбо Консулт

Всеки от нас ежедневно е изправен пред специфични потребности, за задоволяването на които много често се изискват специални знания и умения. Законодателството в Република България търпи динамични изменения, чести и значими допълнения. Този факт изисква от Вас да сте винаги актуални спрямо последните новости в закона и да сте гъвкави при планирането на вашата дейност.

Ние не се страхуваме от предизвикателствата на промените, а с постоянното си усъвършенстване и желание да предложим висококачествено обслужване в сферата на правните и счетоводните услуги задоволяваме напълно интересите на нашите клиенти, предоставяйки им възможността изцяло да се посветят на реализирането на своя бизнес план. Решителността при разрешаването на проблемите, професионалната увереност, компетентност и конфиденциалност са част от атрибутите, благодарение на които осъществяваме нашата дейност.